– Det er nesten så jeg blir litt flau

Flex-sjåfør Leif Odd Feragen forteller at mange kvier seg for å teste Flex, men av de som først tester Flex er det noen som er så fornøyde at han nesten blir litt flau.

Du kjenner kanskje noen som hadde hatt nytte av Flex-tilbudet, men som ikke kommer seg forbi dørstokkmila. Flex-sjåfør Leif Odd Feragen forteller at det ikke er uvanlig å være litt skeptisk til å teste Flex for første gang.

– Det virker som det er en liten terskel for å prøve Flex, men jeg tror det skyldes at mange ikke helt vet eller forstår hva Flex er, sier Feragen.

Flex er et gratis kollektivtilbud spesielt tilpasset eldre passasjerer. Det er ulikt tilbud i og utenfor sentrum, og passasjerene kan få hjelpe til å bære og til å komme seg trygt inn og ut av bussen.

Sjekk om du har et Flex-tilbud

Mange blir faste passasjerer

Av de som prøver Flex ender mange fort opp som faste brukere av tilbudet.

– Jeg kjører en jentegjeng på 80 pluss som har brukt Flex i mange år. De kommer aldri til å gi seg med å bruke tilbudet, sier de, og det er bra.

Han sier også at de aller fleste som kjører med Flex er så fornøyde at de blir ambassadører.

Fantastisk, utrolig, topp

Feragen forteller at han får mange gode tilbakemeldinger fra de som prøver Flex for første gang: “Fantastisk, utrolig, topp” er noen av tilbakemeldingene han har fått.

– Det er nesten så jeg blir litt flau når jeg hører passasjerene snakke om hvor fornøyde de er med tilbudet. Det er så mange rosende ord og det er veldig koselig, sier han.

Feragen sier selv at han ikke kan få rost tilbudet nok. Han forteller også om passasjerer som er helt avhengig av Flex.

– “Hadde vi ikke hatt Flex hadde vi sittet hjemme hver dag, hele uken” sier flere av damene som ofte kjører med meg, forteller Feragen.

Nå er privatsjåføren din her!

Han sier videre at Flex er et sosialt tilbud som hjelper folk å komme seg ut.

– Det blir veldig personlig og det synes jeg er kjempeflott. Jeg ringer til de jeg kjører og sier “Nå er privatsjåføren din her”, sier Feragen og ler.