Får god kontakt med Flex-passasjerene

Flex-sjåfør Monica Dale får mye ros av Flex-passasjerene, og hun mener det motiverer henne i hverdagen. Med blide passasjerer og blide sjåfører er Flex-bussen et hyggelig sted, med passasjerer som skryter av sjåførene, og sjåfører som skryter av passasjerene.

– Vi får veldig god kontakt med mange av passasjerene, og det er nesten sånn at vi blir litt personlig kjent med dem, som er veldig hyggelig. Når de er blide blir jeg blid, så det er en fin sirkel, sier Dale.

Hun forteller at mange av de som kjører med henne er dårlige til beins, og at de er ekstra avhengige av Flex siden de bor steder der det ikke går buss. Dale kjører Flex-ruten til Larkollen, og kjører Flex annenhver uke.

 

Mange er ekstra avhengige av Flex siden de bor steder der det ikke går buss

– Passasjerene sier til meg at de er utrolig fornøyde med Flex-tilbudet, og de skryter mye både av oss sjåfører og av Flex. Det gjør at de kommer seg ut, så det er utrolig viktig for dem. Det er veldig hyggelig å kjøre Flex når vi får så mange hyggelige tilbakemeldinger.

– Vi får stadig vekk høre fra passasjerene at vi Flex-sjåfører yter så god service, og det gjør noe med oss som arbeidstakere at vi får så mye skryt. Det motiverer veldig, sier Dale.

 

Kjører passasjerene fra dør til dør

Med Flex blir du hentet hjemme og kjørt dit du skal, om det er til butikken, til legen eller på kafé med venner. Dale forteller at de nærmest kjører passasjerene fra dør til dør, og at passasjerene setter pris på det. Det er mest faste passasjerer som reiser, og flertallet reiser alene, selv om det fra tid til annen er noen grupper som reiser sammen.

Dale forteller også at det har vært litt mindre kjøring i det siste på grunn av koronasituasjonen, men at det likevel har gått jevnt siden brukerne må ut og handle, til apoteket og til legen.

– Nå går passasjerene på bak i bussen og de holder god avstand, men vi prater fortsatt og har det hyggelig i bussen. Det er gøy å farte litt rundt og jeg synes det er fint å kjøre dem, sier Dale.