– Flex-passasjerene følger smittevernreglene og gjør alt riktig

For Flex-sjåfør Ali Abdirazak er det ikke bare viktig at sjåførene overholder smittevernreglene, men også at passasjerene gjør det. Derfor setter han stor pris på at Flex-passasjerene er så flinke til å følge reglene, og at de samtidig holder motet oppe.

– Jeg liker å passe på passasjerene, så det er også hyggelig for meg når de følger smittevernreglene. Da kan vi alle føle oss trygge i Flex-bussen, sier Abdirazak.

Han har kjørt Flex i snart 2 år, og kjører ruten Kornsjø, Holtet og Kalnes. Han forteller at Flex-brukerne er flinke til å følge smittevernreglene, og at de holder avstand og bruker munnbind.

– De gjør alt riktig!

Flex-bussene henter nå passasjerene som skal ta denne ruten på angitte holdeplasser.

– Passasjerene er absolutt fornøyde, det sier de. Med Flex kommer de seg ut, og mange bor steder der det ikke går buss, så da er Flex det eneste tilbudet de har, sier Abdirazak.

 

Alle kjenner hverandre

Han forteller at de fleste kjører med Flex til byen for å gjøre ærend der, og at passasjerene er ekstra fornøyde når sjåførene bistår dem i ærendene eller hjelper dem med varene. Positive tilbakemeldinger blir satt stor pris på av Abdirazak.

– Alle som bruker Flex kjenner hverandre, er hyggelige og hilser på hverandre. Vi sjåfører får også stadig skryt for at vi er så hjelpsomme. Det gjør at jeg er veldig interessert i jobben, og synes det er hyggelig å kjøre Flex.

Person med solbriller