Godt miljø i Flex-bussene

Hyggelige samtaler, hjelp til å bære varer og et miljø der alle blir kjent med hverandre, er noe som kjennetegner Flex ifølge Flex-sjåfør Simen Chruicshank. Han storkoser seg med å kjøre Flex og sier han er der for å hjelpe Flex-passasjerene med det de trenger.

– Vi blir kjent med mye hyggelige folk når vi kjører Flex, og vi får en tilknytning til passasjerene. Det er ganske koselig, og det er fint at tilbudet blir brukt, sier Chruicshank.

Han kjører rutene Kornsjø og Holtet, og har kjørt Flex i et år. På den tiden har han blitt godt kjent med passasjerene, og han forteller blant annet at han fikk en innflytningspresang fra en passasjerene, da han flyttet for seg nå nylig.

– Det var veldig hyggelig, og det gjør hverdagen litt.

 

Flex er verdifullt for da kommer man seg ut og får gjort sine ærender

– Alle blir kjent med hverandre i Flex-en og vi har hyggelige samtaler. Det er et fint miljø, sier Chruicshank og smiler.

Flex-sjåførene får gode tilbakemeldinger på tilbudet, og for mange er Flex verdifullt for da kommer de seg ut og får gjort sine ærender.

– Vi setter pris på tilbakemeldingene, for da vet vi at vi gjør en bra jobb.

 

Er der for å hjelpe passasjerene

Chruicshank forteller at passasjerene bruker Flex til litt forskjellig – noen bruker det for å dra og handle, mens andre drar på biblioteket eller til legen. Han sier at det er litt flere kvinner enn menn som per tid benytter seg av Flex-tilbudet, men at det likevel er en god miks.

– Flertallet av passasjerene er fornøyde med Flex og jeg storkoser meg som Flex-sjåfør.

Chruicshank bistår også Flex-passasjerene med bærehjelp når de trenger det.

– Trenger de hjelp så hjelper jeg dem – jeg er der for å hjelpe.

– Det blir det bra stemning av, og jeg synes det er fint å vite at det at jeg er der hjelper passasjerene. Den tanken er veldig fin, sier Chruicshank.

Mann foran en buss