Hit kan du reise med Flex Fredrikstad i sommer

Brygga i Fredrikstad, Gamlebyen og Brattliparken er sommerperler du kan reise til med Flex i Fredrikstad.

 

Fredrikstad brygge

Langs brygga i Fredrikstad finner du mange godbiter. Ta med deg en venn eller venninne, og tilbring en formiddag på en av de mange hyggelige uteserveringene.

 

Gamlebyen

Gamlebyen er så vakker når rosene spirer oppover de gamle byggene. Flex kjører ikke til Gamlebyen, men du kan ta Flex til Sentrum fergeleie og ta ferga over til Gamlebyen. Gå på Mormors café, besøk en av de små, søte butikkene eller ta med barnebarna på museum.

I Gamlebyen kan du besøke Galleri Klavestad, som har flere spennende utstillinger å by på utover sommeren. Du kan også få omvisning på Kongsten Fort.

 

Parkområder

Fredrikstad har flere hyggelige parker. Du kan reise med Flex til Brattliparken og Lykkebergparken. Flex-møteplassene ligger i gangavstand til parkene. Ta med deg en bok og slapp av i solen på en benk, eller gå en tur og se på skulpturene.

 

Annet

Det finnes også mange koselige restauranter, cafeer og bakerier med uteservering i Fredrikstad sentrum og i Gamlebyen. Nyt finværet med noe godt på tallerkenen og i glasset, og så kjører Flex-sjåførene deg trygt hjem etterpå.