Hit kan du reise med Flex Moss i sommer

Røed gård på Jeløya, Sjøbadet og Pongos hagesenter i Rygge er sommerperler du kan reise til med Flex i Moss.

 

Jeløya

Reis med Flex til vakre Alby gård. Gå en tur eller stikk innom galler-i og kafé F15 og spis den berømte Albykringla. På galleriet vises utstillingene “Earth, Wind, Fire, Water” og “Noe må gjøres“. Åpningstidene er mandag – søndag fra kl. 11 – 17.

På Jeløya finner du også Røed gård, med galleri og kafé Røed. Her kan du nyte et godt måltid og se utstillingen av maleriene til Henriette Finne, eller besøke galleriets årlige sommerutstilling. Åpningstider er tirsdag – søndag fra kl. 11 – 17.

 

Park- og badeområder

Hvis du er glad i å bevege deg er det flere fine turmuligheter i Kanalparken, Nesparken og Rådhusparken. Hvem sier at du må gå langt for å gå tur? All fysisk aktivitet er godt for helsen og disse parkene er koselige å vandre rundt i.

Hvis du liker å slappe av ved stranden eller i vannet på en varm sommerdag, kan også Sjøbadet være noe for deg. Enten du vil sitte på gresset med en god bok eller ta en badetur med familien, er dette et ideelt sted for sommerglade mossinger. Det er også bare et par minutters gange fra Flex-stoppet.

 

Gallerier og museer

Foretrekker du kulturelle aktiviteter også på sommeren, har Moss flere gallerier og museer å by på. Du kan besøke Moss Kunstgalleri og se utstillinger med blant andre Unn Falstrøm, Merete S. Haugen, Ary Ketting, Liv Ørnvall, Anja Bjørshol, Ingunn Brevold og Brita Been Tekstil. Åpningstidene er torsdag og fredag fra kl. 11 – 15, lørdag fra kl. 11 – 14 og søndag fra kl. 12 – 16.

Moss By- og industrimuseum har også flere spennende samlinger og utstillinger du kan oppleve. En av disse er “Sibbern-portrettene gjennom 300 år” der vi får et møte med embetsmannfamilien Sibbern sett gjennom kunstnerøyne. Åpningstider er lørdag og søndag fra kl. 12 – 16 i perioden 22. mai til 30.juni og tirsdag – søndag fra kl. 12 – 16 i perioden 1. juli til 16. august.

 

Annet

Sommeren er en fin tid for å pleie det grønne, og våre Flex-sjåfører erfarer at flere ønsker å bli kjørt til Pongos Hagesenter i Rygge. Her kan du pleie dine grønne fingre. Husk at Flex-sjåførene hjelper deg inn døra med det du handler 🙂

Det finnes også mange hyggelige bakerier, kafeer og restauranter med uteservering i Moss sentrum. Ta med familien eller gode venner og kos deg i solen med litt god mat.