Hit kan du reise med Flex Sarpsborg i sommer

Høysand, Sandvika badeplass og Ullerøy er sommerperler du kan reise til med Flex i Sarpsborg. 

 

Ullerøy

Ta Flex til Ullerøy og gå en tur på Skjebergkilens marina. Her er det flere turstier langs kysten som du kan benytte deg av, og stedet egner seg ypperlig for fotografering av natur og fugler.

 

Høysand

I Høysand er det mye du kan finne på når det er fint vær. Reis med Flex til Sandvika badeplass, der dere kan slappe av og bade hvis det er stemning for det. Dere kan også kose dere med noe godt hos ISI Bar, som har blitt et stadig mer populært sted for store og små de siste årene.

 

Park- og badeområder

Gå en tur i Kulåsparken hvis du har lyst på en liten tur i sentrumsnære omgivelser. Her kan du nyte solen, naturen og ta det med ro. Fra parken kommer du deg lett til resten av det Sarpsborg sentrum har å by på, og det er flere Flex-møteplasser i nærheten.

Du kan også ta turen til Revebukta camping og badeplass for litt avslapning. Våre Flex-sjåfører erfarer at dette er en populær sommerdestinasjon for flere av passasjerene som reiser med Flex.

Tunevannet ligger også bare en spasertur unna Sarpsborg sentrum. Hva med å legge en hyggelig piknik dit?

 

Borgarsyssel museum

Ta med barnebarna på Borgarsyssel Museum og lær mer om byens grunnlegger Olav Haraldsson (den hellige), opplev byens historie og se hvordan middelalderbyen Borg kan ha sett ut. Borgarsyssel egner seg godt på gråværsdager. Åpningstider er fra kl. 11–15 på fredager, lørdager og søndager.