– Kunne ikke tenkt meg noe annet enn å kjøre Flex

I to år har Øyvind Haug kjørt Flex og fått gode tilbakemeldinger fra blide og fornøyde passasjerer. Mange forteller at de ikke hadde kommet seg ut hvis det ikke var for Flex. Det synes Haug er hyggelig å høre, og han sier at de faste Flex-passasjerene blir litt som en utstrakt vennekrets.

Flex-passasjerene som kjører med Haug bruker tilbudet for å komme seg til og fra byen. For mange er Flex det eneste tilbudet de har, og flere passasjerer forteller at de ikke hadde kommet seg ut uten. Haug kjører ruten Holtet, Kornsjø, Kalnes og Sponvika, og har gjort det de siste to årene.

– Det har vært moro, kundene er blide og fornøyde, og vi får gode tilbakemeldinger. Det setter jeg pris på, og det gjør det både enklere og koseligere å kjøre, sier Haug.

Han forteller at han liker at det er litt variasjon på rutene han kjører, slik at han også får møtt forskjellige passasjerer. Det er en overvekt av faste passasjerer som bruker Flex regelmessig, men Haug sier at det fra tid til annen også er nye som prøver ut tilbudet. Da er det flere som har brukt Flex når de skal på besøk til venner og familie.

 

For mange er Flex det eneste tilbudet de har

– Flex-passasjerene kjenner meg igjen, og de takker for at jeg er en hyggelig sjåfør. Med Flex blir alle litt kjent, og vi har det morsomt på bussen, sier Haug.

Han forteller at passasjerene blir litt som en utstrakt vennekrets, og at sjåførene blir godt kjent med de som bruker Flex ofte.

– Det er en hyggelig jobb vi har, og jeg kunne ikke tenkt meg noe annet enn å kjøre Flex.

Mann foran en buss