Liker å skjemme bort Flex-passasjerene

Flex-sjåfør Viggo Kruse synes det er veldig hyggelig med positive tilbakemeldinger fra de som reiser med Flex, og forteller at noe av det beste med jobben som Flex-sjåfør er at han treffer så mye kjekke folk.

– Det er nesten sånn at vi blir litt for godt kjent med passasjerene, sier Viggo Kruse og ler.

Kruse poengterer at det er en av grunnene til at han synes det er veldig hyggelig å kjøre Flex, og han forteller at sjåførene blir godt kjent med de passasjerene som reiser med Flex ofte. Kruse har kjørt Flex i 2 år og kjører som oftest rutene Spydeberg, Tomter og Ringvoll.

– Vi får bare positive tilbakemeldinger fra passasjerene, og vi skjemmer dem jo litt bort. Man treffer så mye kjekke folk i denne jobben og de eldre som reiser med Flex har ofte mye å prate om, noe vi sjåfører synes er veldig hyggelig, sier Kruse.

Han forteller at han i tillegg til å hjelpe passasjerene med å bære varene de har handlet inn, også kjører dem hjem fra Spydeberg litt tidligere enn Flex-ruten når de vil det og det er mulig, slik at passasjerene skal slippe å vente.

 

Flex kjører til butikken, legesenteret og kafeer

Kruse forteller at de fleste som reiser med ham, bruker Flex til å dra på butikken og legesenteret, og at noen også drar på kafé. Han sier likevel at det har vært litt stillere å kjøre Flex den siste tiden og i 2020, siden mange eldre ikke tør å gå så mye ut på grunn av koronapandemien og siden kafeer og andre tjenester har vært stengt.

– Det har vært lite trafikk. Nå kjører jeg hovedsakelig en passasjer om gangen, men vanligvis kjører jeg tre til fire passasjerer. Jeg håper det blir bedre snart og at trafikken tar seg litt opp igjen. Vi har gode smitteverntiltak i Flex-bussene, sier Kruse.

Mann foran en buss