Mange passasjerer har brukt Flex i flere år

Flex-sjåfør Karl Holm kjører Flex regelmessig og ser stadig vekk de samme passasjerene benytte seg av tilbudet. De sier det er godt å ha Flex, siden mange ikke ville hatt noe tilbud ellers. Til tross for korona er det mange som bruker Flex, og alle er flinke til å overholde smittevernreglene.

– Det har gått ganske fint å kjøre Flex den siste tiden, men vi ser jo at koronaen setter kjepper i hjulene for noen som ikke kommer seg like mye ut lenger, sier Holm.

Holm kjører Flex-rutene Holtet og Kornsjø, og han kjører Flex regelmessig. Han forteller om passasjerer som er glade for tilbudet og som er positive, til tross for pandemi og strengere smittevernregler.

– De sier det er godt å ha Flex og at de setter pris på tilbudet. Mange ville ikke hatt noe tilbud ellers, så Flex betyr mye.

– At Flex-tilbudet eksisterer er veldig bra, både for passasjerene og for oss sjåfører, sier Holm.

 

– Flere sier det er godt å ha Flex, siden de ikke ville hatt noe tilbud ellers

Holm forteller at passasjerene er flinke til å overholde smittevernreglene, og at de som glemmer å ta på seg munnbind, får utdelt dette i bussene. Han sier også at det er en god miks av både kvinner og menn som bruker Flex, og at det er mange faste passasjerer som har brukt Flex i flere år. Sjåførene blir godt kjent med de passasjerene som bruker tilbudet ofte.

– Passasjerene elsker jo meg selvsagt, spøker Holm og ler.

– De kjenner meg igjen og de husker navnet mitt, som er hyggelig. Vi får gode tilbakemeldinger på Flex-tilbudet, og det synes jeg er fint.