– Når det er glatt har jeg ikke så veldig lyst til å kjøre selv

Søstrene Wirkola mener det er flere fordeler med Flex. Blant annet at man kan la bilen stå på vinterdager med dårlige kjøreforhold.    


Ragnhild Wirkola har reist med Flex for første gang, og forteller at hun gjerne parkerer bilen til fordel for Flex.

– Det var kjempefint å reise med Flex til seniorkino i Moss. Jeg tror jeg kommer til å fortsette å reise med Flex. Særlig nå på vinteren som det er glatt ute. Jeg har bil, men når det er glatt har jeg ikke så lyst til å kjøre selv, sier Ragnhild Wirkola.

Det var stampassasjer og søster Liv Wirkola Berg som fikk overtalt Ragnhild til å teste Flex. Liv har vært Flex-passasjer i litt over et år.

Kommer seg ut for egen maskin

– Hvis jeg ikke hadde hatt Flex hadde det vært vanskelig for meg å komme ut. Da måtte jeg ha ringt barna mine, og det synes jeg ikke er noe særlig. De hjelper meg nok fra før av, og det jeg kan gjøre selv vil jeg derfor ordne på egenhånd. Da jeg fant ut at jeg kunne reise med Flex ble jeg veldig glad, sier Liv.

«Hei, det er Liv»

Og forteller at hun pleier å reise med Flex når hun skal til legen eller gjennomføre andre dagligdagse formål på formiddagen. Hun skryter av både sjåførene og kundesenteret.

– Det er veldig koselig å prate med sjåførene. Og på kundesenteret er det mange som kjenner meg igjen og vet hvor jeg skal når jeg ringer og sier at det er Liv. Det er veldig hyggelig, avslutter hun.