Ny Flex-møteplass på Velferdssentralen i Moss

Denne uken åpnet Flex en ny møteplass utenfor Velferdssentralen i Moss. Daglig leder, Bjørn Mørch-Olsen, jubler over at enda flere eldre kan komme seg ut i aktivitet.

– Vi er veldig takknemlige over å ha fått en egen Flex-møteplass rett utenfor døra. Nå kan enda flere reise hit med Flex, sier Bjørn Mørch-Olsen, daglig leder ved Velferdssentralen i Moss.

Les mer om Hva Flex er

Flex-ambassadør

Hver dag er over 150 eldre innom Velferdssentralen. Mørch-Olsen forteller at det er flere eldre som reiser dit med Flex. Flex har nemlig gått i rute forbi Velferdssentralen en stund, men nå har Velferdssentralen fått en helt egen møteplass. Mørch-Olsen håper at flere vil teste Flex-tilbudet.

– Jeg har bare fått positive tilbakemeldinger fra de som pleier å reise hit med Flex. De er så takknemlige og fornøyde med tilbudet. Sjåførene er også veldig hyggelige folk, sier han. Mørch-Olsen oppfordrer eksisterende og nye brukere av Velferdssentralen til å prøve å reise dit med Flex.

Innspill er viktig for Flex

2. mars åpnet en splitter ny Flex-møteplass utenfor Velferdssentralen. Velferdssentralen tok selv initiativ til å få opprettet møteplassen.
– Vi er helt avhengig av innspill fra aktører som Velferdssentralen for å tilby et best mulig Flex-tilbud. Flere hundre eldre får glede av den nye møteplassen, og vi håper at flest mulig har lyst til å reise dit med Flex, sier Janne Bruun, trafikkplanlegger for Flex i Moss.