Reis med Flex til seniorkino i Moss, Sarpsborg og Fredrikstad

Visste du at du kan ta Flex til seniorkino og få med deg mange fine filmer? Ikke gå glipp av sjansen til å se en av vinterens storfilmer i Moss, Sarpsborg eller Fredrikstad. 

Det er alltid hyggelig å senke seg ned i kinostolen og slappe av med en god film. Det får du muligheten til med seniorkino, der flere av vinterens beste filmer vises på dagtid til en billigere pris. Hvis det er et Flex-tilbud der du bor, kan du kanskje reise med Flex til kinoen? 

 

Kinoprogrammet Seniorkino på Moss kino

Flex Moss har gleden av å invitere på gratis kake og kaffe i forkant av seniorkinoen den 11. desember. Serveringen starter klokken 11. Les mer her.

Onsdag 11. desember kl. 12: Last Christmas, Snekker Andersen og Julenissen: Den vesle bygda som glømte at det var jul, Midway og Håp

Last-Christmas

Se Last Christmas med Emilia Clarke og Emma Thompson!

 

Onsdag 18. desember: Det blir muligens ikke seniorkino på Moss kino denne dagen, men ring kinoen for mer informasjon. Det blir derimot premiere på Star Wars: The Rise of Skywalker og Frozen 2.

 

Kinoprogrammet Seniorkino på Fredrikstad kino

Tirsdag 10. desember kl. 13: Knives Out OG Snekker Andersen og Julenissen: Den vesle bygda som glømte at det var jul 

Claire-Folger-Knives-Out

Se Knives Out med Daniel Craig og Ana de Armas!

 

Kinoprogrammet Seniorkino på Sarpsborg kino

Onsdag 11. desember kl. 12:30: Ford V Ferrari

Onsdag 18. desember: Det blir ikke seniorkino på Sarpsborg kino denne dagen. Det blir derimot premiere på Star Wars: The Rise of Skywalker.

 

Seniorkino 2020

Seniorkino i Moss, Fredrikstad og Sarpsborg starter for fullt opp igjen på nyåret. Så det er bare å glede seg til alle de spennende filmene som kommer da!