Takknemlige Flex-passasjerer gir takknemlige Flex-sjåfører

Svein Olav Richvoldsen har kjørt Flex i fire år og trives veldig med det. Hyggelige passasjerer med godt humør er en av grunnene. Flex-sjåførene blir godt kjent med de faste passasjerene, og det er også stadig flere som prøver ut tilbudet.

– Det er mange faste passasjerer som bruker Flex, men vi ser også at det er stadig nye som prøver ut tilbudet. Det er jungeltelegrafen som gjelder – så hvis du kjenner noen som burde teste ut Flex, så rop ut. Vi setter pris på at folk benytter seg av tilbudet, sier Richvoldsen.

Han har kjørt Flex i fire år, og kjører mange forskjellige Flex-ruter. Det er derfor gode sjanser for at du får Richvoldsen som sjåfør neste gang du tar Flex.

– Jeg synes det er veldig hyggelig å kjøre Flex, for passasjerene er veldig takknemlige. Vi hjelper dem med det det skal være, og alle sier at de er veldig fornøyde.

Mange av de som reiser med Flex er avhengige av tilbudet, siden det er det eneste alternativet de har for å komme seg til og fra butikken, eller til sentrum. Richvoldsen forteller at mange av de som reiser med ham, bruker Flex til handling og for å gå på kafé.

– Det er viktig for dem at tilbudet om Flex er der.

 

Mange av de som reiser med Flex er avhengige av tilbudet

Du har nok merket at det har vært litt annerledes å kjøre med Flex det siste året, på grunn av koronapandemien og smitteverntiltak. Passasjerer må nå bruke munnbind, det er begrenset antall passasjerer i bussene, og bussene vaskes regelmessig med sprit.

– Det har vært en del ekstraarbeid, men vi sjåfører og passasjerene tar situasjonen med godt humør, sier Richvoldsen.

Han forteller at trafikken har vært litt mindre enn normalt, siden flere vegrer seg for å gå ut. Nå er det også et køsystem på plass når du bestiller Flex, slik at ikke bussene blir for fulle. Richvoldsen håper ting går litt mer tilbake til normalen snart, og at flere fjes snart blir å se i Flex-bussene.

– Det er mange av passasjerene vi sjåfører er på fornavn med, og vi blir bedre og bedre kjent med dem ettersom de bruker Flex mye. Det er hyggelig, og vi finner ut av hva de liker å prate om.