– Vi Flex-sjåfører prøver å være så serviceinnstilte som mulig

Astrid Klausen har kjørt Flex i to år og forteller om begeistrede passasjerer som trenger Flex for å komme seg ut. Hun hjelper passasjerene med det de trenger og sier at Flex-brukerne blir som en utvidet familie. Det er mange faste passasjerer som bruker tilbudet, og de nye som prøver det ut blir fort gjengangere de også.

– Jeg koser meg med å kjøre Flex. Det er hyggelig å bli kjent med passasjerene og de hilser på oss med «Å, så hyggelig å se deg». De blir som en utvidet familie og vi bekymrer oss for dem og lurer på hvor de er når de ikke tar Flex-en på en stund, sier Klausen.

Klausen kjører Flex-rutene i Spydeberg, og forteller at flertallet av passasjerene bruker Flex for å dra til legen, butikken eller til frisøren.

– Passasjerene sier det er veldig kjekt med Flex, og de er så begeistret for da kommer de seg ut. Tilbudet er veldig bra å ha og det er bra de bruker det.

 

Nye reisende blir fort faste Flex-brukere

– Jeg synes det er veldig koselig å kjøre Flex og tilbakemeldingene vi får fra passasjerene er bra. Vi prøver å være så serviceinnstilte som mulig, sier Klausen.

Hun sier at sjåførene blir godt kjent med passasjerene over tid, og at de gjør sitt beste for å være hjelpsomme og møte passasjerene person til person.

– Vi har mange faste Flex-brukere, men det er også en del nye som prøver ut tilbudet. Det er gøy å se at de fort blir faste Flex-passasjerer de også.