– Vi Flex-sjåfører stortrives i det vi gjør

Flex-sjåfør Anne Merete Knutsen hjelper passasjerer med å bære varer og kjører dem helt til døren. Hun nevner alle de fine folka og de positive og blide passasjerene som det beste med jobben, og påpeker at Flex-passasjerene bidrar til at sjåførene får fine arbeidsdager.

Anne Merete Knutsen kjører Flex i Fredrikstad og Sarpsborg, så har du brukt Flex der har du kanskje sittet på med Knutsen før. Hun stortrives i jobben som Flex-sjåfør, og forteller at det bare vanker smil og hyggelige ord fra passasjerene. Det skaper en god arbeidshverdag for sjåførene.

– Det er veldig hyggelig å kjøre Flex. Vi er på fornavn med alle passasjerene, og vi sjåfører får mye skryt.

 

Kan ikke tenke seg en hverdag uten Flex

Knutsen og de andre Flex-sjåførene hjelper passasjerene med å bære varer når de har handlet og kjører dem helt til døra med varene. Mange setter pris på denne hjelpen, og Knutsen forteller at flere passasjerer har sagt til henne at de ikke kan tenke seg en hverdag uten Flex.

– Flex er viktig for det hjelper til at mange kommer seg ut, får gjort ærender og truffet andre mennesker. Det sosiale aspektet ved Flex er ekstra fint, og jeg kjører blant annet en gruppe damer som bruker Flex til å komme seg ut og kose seg sammen, sier Knutsen.

Noen av passasjerene har også begynt å møtes ute nå, der de sitter ute i det fri og drikker kaffe når kafeene har vært stengt. Flex er med andre ord også en fin sosial møteplass.

 

Det sosiale aspektet ved Flex er ekstra fint

Flex-bussene kjører for tiden kun fire passasjerer av gangen, som følge av smittevernhensyn. Knutsen forteller at alle passasjerene er flinke til å holde avstand og bruke munnbind, men at alle sier de håper ting går tilbake til normalen snart.

– Vi er nok alle rimelige lei av koronaen nå. Flere av damene jeg kjører sier de gleder seg til å gi oss sjåfører en klem igjen. Det er det beste med å kjøre Flex, alle de fine folka og de positive og blide menneskene som jeg møter.

– Det er mye snakk om koronapandemien, men folk er optimistiske. Alle passasjerene forteller at de er veldig fornøyde med Flex-tilbudet og med oss sjåfører, som er koselig å høre, sier Knutsen.

Kvinne foran en buss