Vi søker Flex-passasjerer til fokusgruppe i nye Moss

Hjelp oss å gjøre Flex nye Moss (Rygge og Moss) best mulig.


I forbindelse med lansering av 3 nye Flex-ruter i Moss, og utvidelse av Flex-tilbudet i Rygge, ønsker Flex å komme i kontakt med eksisterende og potensielle brukere av Flex i nye Moss.

Målet er å etablere en fokusgruppe som kan gi tilbakemelding på hvordan Flex-tilbudene i Rygge og Moss fungerer.

MELD DEG PÅ HER

Vi er på jakt etter

    • Deg som bruker Flex regelmessig
    • Deg som aldri har reist med Flex, men tror du kommer til å bruke det nye tilbudet

Fokusgruppe-undersøkelsen kommer til å bli gjennomført som et telefonintervju, eller ved en samling med fysisk oppmøte. Dersom det blir en samling med fysisk oppmøte sørger Østfold kollektivtrafikk for transport til samlingen og bespisning.

Alle som blir valgt ut, og aktivt deltar får et gavekort på 300 kroner. Det er et begrenset antall plasser.

MELD DEG PÅ HER

Spørsmål og svar

Hva er formålet med fokusgruppen?

Formålet er å kartlegge hva som fungerer og ikke fungerer med Flex i nye Moss, slik at tilbudet kan bli så godt som mulig.

Hvordan kommer mine kontaktopplysninger til å bli behandlet?

Kontaktinformasjonen vi etterspør kommer utelukkende til å bli brukt for å komme i kontakt med potensielle deltagere av fokusgruppen. Intervjuobjektene i fokusgruppen kommer til å bli anonymisert. Din kontaktinformasjon kommer til å bli lagret i et digitalt skjema.  Kontaktinformasjonen din blir slettet når fokusgruppen avsluttes.

Hvem skal kontaktinformasjonen min deles med?

Kontaktinformasjonen kan deles med en tredjepart. I dette tilfellet definerer vi tredjepart som et selskap som har ansvaret for gjennomføringen av selve telefonintervjuet eller fokusgruppen. Kontaktopplysningene skal ikke brukes til markedsføring, eller deles med andre utover dette.

Er jeg forpliktet til å delta hvis jeg melder min interesse?

Nei, du står helt fritt til å ikke delta i fokusgruppen. Østfold kollektivtrafikk eller tredjepart vil ta kontakt med aktuelle kandidater i forkant av fokusintervjuet. Du kan helt fritt avstå fra å delta i intervjuet.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke vil være med i fokusgruppen likevel?

Dersom du skulle angre at du har meldt din interesse for å bli med i fokusgruppen, kan du når som helst sende en e-post til kollektivtrafikk@ostfoldfk.no, så fjerner vi deg fra fokusgruppen.