Hva er Flex?

Skal du handle, til frisøren, eller kanskje besøke en venn som bor et stykke unna? Da kan du kanskje reise dit med Flex bestillingsreise. Flex koster ikke mer enn prisen av en bussbillett.

Flex er en blanding av taxi og buss.

Flex minner om taxi fordi du må forhåndsbestille reisen, og du blir plukket opp hjemme hvis du bor utenfor sentrum, eller på en Flex-møteplass hvis du bor i sentrum. Flex ligner også på buss fordi ruten er innenfor et bestemt område på bestemte tider og dager, og det kan det være flere passasjerer med på reisen.

Flex stopper bare der passasjerer skal hentes og leveres, og siden det kan være flere passasjerer kan kjøretiden variere fra tur til tur.

Flex har et høyere servicenivå enn vanlig buss. Våre sjåfører kan hjelpe deg med av- og påstigning, og med å bære handleposer inn og ut av bussen.

Flex er for alle.

 

For deg som bor i byen/sentrum

Flex har ett tilbud hvor du kan reise mellom møteplasser i sentrum.

Flex stopper bare ved møteplasser der noen har bestilt henting eller levering.

Hvis du er usikker på om det finnes en Flex-møteplass nær der du bor, kan du gå inn på din Flex-kommune (f. eks flexmarker.no), eller du kan ringe oss på telefon 69 12 54 80, så vil vi hjelpe deg.

 

For deg som bor utenfor byen/sentrum

Hvis det finnes et Flex-tilbud der du bor, kan Flex hente deg utenfor døra di og kjøre deg til byen/sentrum.

Er du er usikker på om du kan bestille Flex, kan du gå inn på din Flex-kommune (f. eks flexmarker.no), eller du kan ringe oss på telefon 69 12 54 80, så vil vi hjelpe deg.

 

Hentetid

Flex stopper bare der kunder skal hentes eller leveres.

Fordi Flex som oftest har flere passasjerer på hver bestilling, vil derfor kjøretiden variere noe fra tur til tur.

Du må være klar 5 minutter før og inntil 15 minutter etter avtalt hentetid.

 

Pris og betaling

En enkeltbillett for Flex koster 20 kroner for honnør. Du kjøper billett på SMS ved å sende riktig kodeord til telefonnummer 1930. Beløpet trekkes fra mobilregningen eller kontantkortet ditt.

For eksempel hvis du er honnør, så skriver du tekstmelding med ordet Flex og sender det til 1930.

Les mer om priser og betaling her.